Ψεύτικα αποδείχθηκαν και τα « θα» του Τσίπρα για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Καμία απολύτως άδεια ανακατασκευής ή επισκευής των ακινήτων που υπέστησαν ζημιές από τη φονική πυρκαγιά , δεν έχει εκδοθεί μέχρι τώρα στο «Μάτι» , τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής , Γιάννης Σγουρός καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για πρωτοφανή αδράνεια και αδιαφορία .


Εάν αγαπάς την περιοχή του Ματιού η μένεις στην περιοχή και θες να γίνεις ο ανταποκριτής η ο αρθρογράφος μας η να μας στέλνεις νέα που αφορούν το Μάτι έλα σε επαφή μαζί μας από εδώ.


«Μόνο οργή προκαλεί η πρωτοφανής αδράνεια και η αδιαφορία της πολιτείας να στηρίξει τους κατοίκους στο Μάτι, να ξαναστήσουν τη ζωή τους» , αναφέρει

Ο κ. Σγουρός καταγγέλλει ότι «σχεδόν μισό χρόνο μετά την τραγωδία του Ιουλίου, η απόγνωση των ανθρώπων έχει μεταβληθεί πλέον σε κραυγή αγωνίας, καθώς δεν τους έχει δοθεί μέχρι σήμερα η δυνατότητα να επισκευάσουν τις κατοικίες τους που εξακολουθούν να ρημάζουν.

Μοιάζει αδιανόητο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα Ενώνω τη φωνή μου μαζί τους και δεσμεύομαι να κάνω ότι μπορώ, για το αυτονόητο. Να υλοποιηθεί επιτέλους η υποχρέωση της Κυβέρνησης να συνδράμει προκειμένου να επουλώσει τις πληγές στην περιοχή και στη ζωή των κατοίκων. Να ισχύσει ότι έχει ισχύσει για όλες τις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα μέχρι σήμερα». http://newsta.gr

Related Posts