Συν-Ενωσις πρόγραμμα για την αδειοδότηση επισκευής ή ανέγερσης πυρόπληκτων κατοικιών

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος για την αδειοδότηση επισκευής ή ανέγερσης πυρόπληκτων κατοικιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία έως και την τελική έκδοση της εκάστοτε αδείας (συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατάθεση φακέλου στην αρμόδια υπηρεσία) από συνεργάτη μηχανικό της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε πυροπαθείς των Δήμων Νέας Μάκρης-Μαραθώνα και Πικερμίου-Ραφήνας, των οποίων η κύρια και μοναδική κατοικία έχει χαρακτηρισθεί επικίνδυνη για χρήση (κόκκινη) ή προσωρινά ακατάλληλη (κίτρινη), οι οποίοι έχουν ανήλικα τέκνα και συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 ευρώ. 

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση (ακολουθεί συνημμένη) και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ενώ η επιλογή των ωφελούμενων θα ανακοινωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2019.

Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τις αρχές του έτους, έχει αναπτύξει ένα πολυσχιδές πρόγραμμα με συγκεκριμένες ενέργειες στήριξης υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική το καλοκαίρι του 2018.

Related Posts