Μάτι – Το Σωματείο Πυρόπληκτων ξεκινά

Μετά από τόσο καιρό επιτέλους έφτασε η στιγμή που οι πυρόπληκτοι ενώνονται με το μοναδικό σωματείο πυρόπληκτων της καταστροφικής 23 Ιουλίου.

Τα ιδρυτικά μέλη και το προσωρινό Δ.Σ. τους προσπάθησαν τόσο καιρό για την ίδρυση του και επιτέλους ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια για να φτάσουμε πια την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στο Αθλητικό και πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μάκρης στην 1η τακτική γενική συνέλευση όπου θα πραγματοποιηθούν εκλογές και οι πυρόπληκτοι θα επιλέξουν 7 εκπροσώπους τους που θα εργαστούν να φέρουν εις πέρας τις αποφάσεις από της από εδώ και πέρα Γενικές Συνελεύσεις του σωματείου.

Προσπερνάμε όλες τις διχόνοιες, προσβολές, κόντρες και αυτόβουλες κινήσεις ομάδων δήθεν πυρόπληκτων και καλούμε ΟΛΟΥΣ που έζησαν των εφιάλτη της 23 Ιουλίου να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια ένωσης της φωνής μας! Ζητάμε ικανούς ανθρώπους από όλες τις πληγείσες περιοχές να λάβουν μέρος ενεργά στο σωματείο, να στηρίξουν την ένωση του κόσμου, την διαφάνεια, την δίκαια αποκατάσταση, την δημοκρατική πλειοψηφία αποφάσεων για το τόπο μας την συνεργασία με διαφάνεια με τους φορείς και κρατικούς παράγοντες και την μαζική προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας για αυτό το τραγικό συμβάν που μας έπληξε.

Το σωματείο μας καλεί ΟΛΟΥΣ σήμερα γιατί από αύριο θα είναι ενάντια σε παράνομες ενέργειες εις βάρος πυρόπληκτων, της φύσης, του τόπου μας. Ενάντια σε αυτόβουλες αποφάσεις των λίγων, ενάντια στο ψέμα, ενάντια σε αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση που έφεραν στο τόπο μας που αγαπήσαμε, ενάντια σε αυτούς που έχουν τόσους νεκρούς στην πλάτη τους και σφυρίζουν αδιάφορα, ενάντια στην κατάχρηση δημοσίου χρήματος και ενάντια στην σπατάλη αυτού πριν την πλήρες αποκατάσταση των σπιτιών μας, της περιοχής μας, των ανθρώπων και φίλων που έχασαν τους δικούς τους και αυτών που υποφέρουν καθημερινά από τα εγκαύματα και σιμάδια της πύρηνης 23 Ιουλίου.

Στης 17 Νοέμβριου δεν επιτρέπεται να λείπει κανένας, κανένας που δεν ένιωσε στο πετσί του την καταστροφή του τόπου του. Τουλάχιστον 3000 νοικοκυριά + έζησαν τον εφιάλτη και αυτός ο αριθμός πρέπει να σταθεί πίσω από το σωματείο για να δώσει το απαραίτητο κύρος στην προσπάθεια μας. Και εσύ που είχες την τύχη να πάρεις μια δόση αποζημίωσής και προσπαθείς να βάλεις τάξη στην ζωή σου δεν κάνει να αφήσεις τους συμπολίτες σου ανυπεράσπιστους. Η ενωμένη φωνή μας θα ακουστεί στις δικάζωντες υποθέσεις ενάντια αυτών που επέτρεψαν το φρικτό θάνατο σε τόσες αθώες ψυχές.την Κυριακή χτίζουμε το αύριο.

17 Νοεμβρίου 2019 ενώνουμε τις φωνές μας, όλοι μαζί για το σωματείο μας, όλοι μαζί για την

ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Jason Carow

Related Posts