Παρατηρητήριο για το Μάτι: Νέα βραδυφλεγής “βόμβα” δημιουργείται στο οικόπεδο ΝΑΤ

Λίγες εβδομάδες μετά το άδειασμα του οικοπέδου Αντωνίου από τους τόνους καμένων κλαδιών, ένας άλλος υπαίθριος χώρος στο Μάτι άρχισε να γεμίζει, αποτελώντας μία νέα εν δυνάμει πυριτιδαποθήκη στην πυρόπληκτη περιοχή. Κι όλα αυτά χωρίς τη συναίνεση του ΕΦΚΑ, στον οποίο ανήκει η έκταση των 137 στρεμμάτων.

Το “Παρατηρητήριο για το Μάτι” βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε με φωτογραφίες και βίντεο την κατάσταση που επικρατεί στο οικόπεδο των παλιών παιδικών κατασκηνώσεων του Οίκου Ναύτου. Μια αφύλακτη έκταση 137 στρεμμάτων στο Μάτι, με 3.300 τμ. στεγασμένες εγκαταστάσεις που κάηκαν στη φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο, οι στοίβες με τα καμένα κλαδιά ξεπερνούν σε ύψος τα 2 μέτρα, ενώ ανάμεσά τους είναι πεταμένα ξερόχορτα, διάφορα άχρηστα αντικείμενα και σακούλες σκουπιδιών. Η δε έκταση απέχει μόλις 30 μέτρα από το πλησιέστερο σπίτι. Η αναδημοσίευση του υλικού είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τους κατοίκους στο Μάτι όσο και για τους αναγνώστες σας. Η συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της αποκατάστασης στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, είναι χρέος των Μέσων Ενημέρωσης.

Related Posts