Μάτι Περί αναρτήσεων δασικών χαρτών

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ·ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ
·ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν. ΒΟΥΤΖΑ

Εκπρόσωποι των Συντονιστικών Επιτροπών Κατοίκων και Συλλόγων, από το Μάτι και το Ν. Βουτζά, συναντήθηκαν , χθες το απόγευμα, με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και συζητήθηκαν όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών για την Αν. Αττική, την Παρασκευή 19/10/2018.

Ο κ. Σπίρτζης διαβεβαίωσε, οτι τις επόμενες ημέρες, θα δημοσιοποιηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα επιταχυνθούν οι αδειοδοτήσεις για τις επισκεύες των σπιτιών και θα επιλύονται πολλά από τα θέματα, τα οποία βρίσκονται, εως σήμερα, σε εκκρεμότητα.

Όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα, δυτικά και βόρεια του Ν. Βουτζά, ο κ. Σπίρτζης μας είπε, ότι μετά την προσφυγή που έγινε στη διαδικασία ανάθεσης, από κάποια εταιρεία, θα επαναληφθεί σύντομα η δημοπράτηση τους και θα ολοκληρωθουν ως το τέλος του χρόνου. Για τις εντός του οικισμού αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις, ανέφερε, οτι θα υπάρξει σύντομα μέριμνα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Σπίρτζης επανέλαβε τη δέσμευση της Κυβέρνησης, οτι το Μάτι θα γίνει Πρότυπος Οικισμός και υποσχέθηκε οτι θα αναθεωρηθεί το Σχέδιο Πόλης στο Ν. Βουτζά εντος της επόμενης τριετίας.

Related Posts