Φωτιά στο Μάτι: Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ευχαριστεί τον πυροσβέστη που έσωσε τη Ζόε Χόλοχαν

Με μια συγκινητική επιστολή ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας ευχαριστεί προσωπικά τον πυροσβέστη Μανώλη Τσιαλαγκό που έσωσε την Ιρλανδή τουρίστρια και τονίζει πως το κουράγιο και το θάρρος όλων των πυροσβεστών που επιχείρησαν στη φωτιά στο Μάτι θα είναι αξιομνημόνευτο.

Ευχαριστήρια επιστολή στον εθελοντή πυροσβέστη Μανώλη Τσιαλαγκό που στις 23 Ιουλίου τη μέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έσωσε με αυταπάρνηση και ηρωισμό την Ιρλανδή ,Ζόε Χόλοχαν, που βρισκόταν στην περιοχή σε ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της επίσης Ιρλανδό Brian O’Callaghan-Westrop,p ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες αργότερα, απέστειλε ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Leo Varadkar.

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του για τις ενέργειες των πυροσβεστών και ιδίως για τον εθελοντή πυροσβέστη που χωρίς εκείνον η Zoe, που τώρα αναρρώνει στην πατρίδα της, δεν θα είχε σωθεί αν δεν θα είχε μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο.

“Είμαστε ευγνώμονες για το κουράγιο και τις προσπάθειες, τόσο τις δικές σας, όσο και όλων των πυροσβεστών που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης εκείνο το βράδυ. Οι ενέργειες σας δεν θα ξεχαστούν ποτέ” κατέληξε ο πρωθυπουργός σε μια συγκινητική επιστολή.

Related Posts